Update: Maatregelen vanwege uitbraak COVID-19

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus neemt SPORT Technologies een aantal maatregelen.

Bezoek aan sportverenigingen – kantoor/productie:

Ons standaard bezoek aan de sportverenigingen voorafgaand het uitbrengen van een offerte wordt uitgesteld. Onze accountmanagers werken voornamelijk vanuit huis. Tevens is het ondanks onze gastvrijheid op dit moment helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan ons kantoor en productieruimte te Zeewolde. Wel bieden wij de mogelijkheid aan om via een video gesprek met één van onze accountmanagers het gesprek aan te gaan.

Productie en installatie blijft actief:

De productie van de LICHT2 LED armaturen blijft volledig operationeel. Aangezien vrijwel alle onderdelen vanuit Nederland afkomstig zijn, hebben wij op dit moment geen leveringsproblemen. Dit betekent dat alle orders worden uitgeleverd en geplande installaties bij sportverenigingen doorgaan.