Oplevering: Duurzame LED verlichting bij 7 sportverenigingen in en rondom Barneveld

SPORT Technologies heeft namens de Gemeente Barneveld 7 verenigingen in en rondom Barneveld voorzien van nieuwe duurzame LICHT2 LED verlichting. Halverwege januari werd bekend dat SPORT Technologies de aanbesteding voor het verduurzamen van sportverenigingen had gewonnen. Door de goede samenwerking met de Gemeente Barneveld verliep de voorbereiding soepel en kon er volgens planning begin maart gestart worden met de installatie.

In minder dan drie weken werden de oude conventionele lampen vervangen voor onze duurzame LED verlichting. In totaal werd er 89 kilowatt geïnstalleerd bij 5 voetbalvelden, 6 trainingsvelden en 4 korfbalvelden. Dit resulteerde uiteindelijk in het volgende:

 1. M.H.C. Barneveld / ODIK
  • 1 trainingsveld – Trainingsklasse 3 – minimaal 75 lux
 2. V.V. Terschuurse Boys
  • 1 voetbalveld – KNVB wedstrijdklasse 2 – minimaal 200 lux
  • 1 voetbalveld – KNVB trainingsklasse 3 – minimaal 75 lux
 3. K.V. Revival
  • 2 korfbalvelden – KNVK klasse 2 – minimaal 200 lux
 4. V.V. Stroe
  • 1 trainingsveld – KNVB trainingsklasse 3 – minimaal 75 lux
 5. V.V. Barneveld
  • 1 voetbalveld – KNVB wedstrijdklasse 2 – minimaal 200 lux
  • 1 voetbalveld – KNVB wedstrijdklasse 3 – minimaal 120 lux
  • 1 trainingsveld – KNVB trainingsklasse 3 – minimaal 75 lux
 6. K.V. DWS
  • 2 korfbalvelden – KNKV klasse 2 – minimaal 200 lux
 7. S.D.V. Barneveld
  • 1 voetbalveld – KNVB wedstrijdklasse 2 – minimaal 200 lux
  • 1 voetbalveld – KNVB wedstrijdklasse 3 – minimaal 120 lux

In samenwerking met Turris B.V., Geerts Elektrotechniek en de Gemeente Barneveld is alles naar tevredenheid van de verenigingen opgeleverd. Door de duurzame LICHT2 LED verlichting besparen de verenigingen rondom Barneveld nu minimaal 50% op hun energiekosten. Met behulp van de SPORT Technologies Management Console en het flexibel schakelen kunnen zij zelfs nog meer besparen. Benieuwd naar verenigingen bij u in de buurt, kijk dan snel bij onze referenties.